MBC_3.jpg

News Еволюція технології згинання

З Mobile Bending Cell компанія Bystronic робить ще один крок у розвитку технології згинанння. Листозгинальний прес Xpert 40 оснащується рухомою роботизованою системою. Результат: компактне рішення як для автоматизованого, так і для ручного згинання.

Оброблювані на виробництві деталі можуть мати різну форму, відрізнятися розмірами і кількістю. При цьому головним пріоритетом завжди є їх максимально швидка і економічно ефективна обробка. З огляду на це основні вимоги до сучасного згинального обладнання звучать наступним чином: « В ідповіда й різноманітності виробництва. Забезпечу й можливість швидкої обробки. По можливості, автоматизу й якомога більше робочих етапів. Але при цьому надай оператору можливість попрацювати вручну, якщо це буде потрібно».

Mobile Bending Cell від Bystronic повністю відповідає всім цим вимогам. Інноваційн ий виробнич ий осередок для згинання являє собою комбінацію Xpert 40 і роботизованої руки - поєднання високоефективного листозгинальн ого прес у та рухом ої автоматизованої системи. Користувачі можуть використовувати Mobile Bending Cell на великосерійному виробництві в автоматичному режимі згинанні . Поряд з цим також можливо її використання в дрібносерійному виробництві або для ручно го згинання окремих деталей.

Принцип Plug in & Bend

Це рішення по автоматизації процесу згинання є унікальним. Воно дозволяє забезпечити високу гнучкість в умовах нестабільної ситуації із замовленнями. Mobile Bending Cell працює за принципом Plug in  & Bend . На практиці це виглядає наступним чином: компактний Xpert 40 може бути встановлений і введений в експлуатацію практично на будь-який виробничому майданчику. Причому, при необхідності, його можна також швидко переставити. Після цього виконується доналаштування роботизованої руки, налагодження якої на Xpert 40 займає лічені хвилини. При цьому навіть в повністю зібраному вигляді Mobile Bending Cell вигідно відрізняється своєю винятковою компактністю. Досить підключити і можна починати згинання. Якщо використання роботизованої руки в той чи інший момент часу не потрібно, її можна просто прибрати в сторону.

Поділитися сторінкою

MBC_1.jpg
MBC_2.jpg
MBC_4.jpg

Поділитися сторінкою