Award-Blechexpo_Intro_web.jpg

News Blechexpo: нагорода за Mobile Bending Cell

На виставці Blechexpo 2017 у Штутгарті компанія Bystronic отримала нагороду за свої інноваційні досягнення, реалізовані в Mobile Bending Cell. На думку професійного журі саме це мобільне рішення для автоматизованого згинання стало кращим в номінації «Технологія холодного / гарячого формування».

Німецькі спеціалізовані видання «MM MaschinenMarkt» і «blechnet» в перший день роботи виставки Blechexpo 2017 вручали свої призи за інноваційні досягнення в області обробки листового металу. За нагороду «Award Blechexpo 2017» в шести номінаціях боролося безліч експонентів зі своїми новими розробками.

 

Вимоги: інновації повинні були відноситися до абсолютно нових або модернізованих розробок, що істотно відрізняються від попередніх конструктивних рішень. Журі, яке складається з експертів спеціалізованих видань «MM MaschinenMarkt» і «blechnet», оцінювало кандидатів за інноваційним потенціалом їх розробок, пріоритетами для операторів, а також за їх користь для навколишнього середовища і суспільства.

Беззаперечна перемога: універсальне автоматизоване рішення для згинання

У номінації «Технологія холодного / гарячого формування» перемогу здобуло рішення Mobile Bending Cell від компанії Bystronic. Журі переконали універсальність і компактність цього виробничого рішення, за допомогою якої користувачі можуть виконувати згинання як в автоматичному, так і в ручному режимі.

Mobile Bending Cell є комбінацією Xpert 40 і роботизованої руки - поєднання високоефективного листозгинального пресу та рухомої автоматизованої системи. Користувачі можуть використовувати Mobile Bending Cell на великосерійному виробництві в автоматичному режимі гнучкі. Поряд з цим також можливо її використання в дрібносерійному виробництво або для ручного згинання окремих деталей.

Поділитися сторінкою

Як це працює: компактний прес Xpert 40 може бути встановлений і введений в експлуатацію практично на будь-якому виробничому майданчику. При необхідності, його можна також швидко переставити. Після цього виконується доустановка роботизованої руки, налагодження якої на Xpert 40 займає лічені хвилини. При цьому навіть в повністю зібраному вигляді Mobile Bending Cell вигідно відрізняється своєю винятковою компактністю. Якщо використання роботизованої руки в той чи інший момент часу не потрібно, її можна просто прибрати в сторону.

Поділитися сторінкою