ByStar-Fiber_sliding-door.jpg

News Лазерна різка з «Warp-Speed»

Bystronic розширює можливості обладнання волоконної лазерної різки ByStar Fiber завдяки новим опціям. Абсолютно новий лазер потужністю 10 кіловат дозволяє виконувати різання з виключно високою швидкістю.

Що швидше 4, 6 і 8 кіловат? Відповідь проста: « Warp - Speed ». Для всіх тих, хто хоче бути лідером в області волоконної лазерної різки, компанія Bystronic пропонує обладнання ByStar Fiber з лазером потужністю 10 кіловат. Це гарантує користувачам найголовніш у переваг у : найвищу швидкість різання! А той, хто робить роботу з максимальною ефективністю, забезпечує собі найкращі умови для виконання нових замовлень. 

Швидкість різання на ByStar Fiber з лазером потужністю 10 кіловат в чотири рази вище, ніж у промислов ого обладнання лазерно ї різ ки потужністю 4 кВт. Тим самим користувачі цієї установки можуть різати за од ин і т ой ж е час в чотири рази більше листових заготовок, ніж більшість їхніх конкурентів. Особливо помітн а це перевага при обробці металу товщиною 0,8-12 міліметрів. Але волоконний лазер потужністю 10 кіловат дозволить ефективно впоратися і з різкою листового металу товщиною до 30 міліметрів.

Нова ріжуча головка з функцією Spot Control

Однак, завдяки лише одній високій швидкості різання потрібної мети не досягти. Для забезпечення постійної якості обробки слід оптимальним чином використовувати високу потужність лазера в ході різання. Тому тепер ByStar Fiber оснащена - поряд з лазером 10 кіловат - ще й ново ю ріжучої головкою. Ця ріжуча головка спеціально розроблена і спроектована фахівцями Bystronic. Завдяки цьому нова технологія різання відрізняється від багатьох інших. У ній закладено швейцарське ноу-хау.

ByStar Fiber може використовуватися для різання нержавіючої сталі, алюмінію, кольорових металів і низьковуглецевої стали різної товщини. Щоб при обробці настільки широкого спектру матеріалів незмінно досягати найкращої якості різання, ріжуча головка гнучко адаптується до зміни матеріалів і їх властивостям. Все це відбувається автоматично, без участі оператора. Для цього Bystronic оснастив ріжучу головку функцією Spot Control.

Ця інноваційна функція використовується для точного фокусування лазерного променя в залежності від товщини заготовки і оброблюваного матеріалу. Завдяки цьому при обробці листових заготовок різної товщини з різних матеріалів ByStar Fiber гарантує завжди оптимальну якість обробки і найвищу швидкість різання «Warp-Speed».

Поділитися сторінкою

ByStar Fiber

ByStar Fiber

Поділитися сторінкою