ByTrans-Cross_2.jpg

News Продумане рішення для дозавантаження

На прикладі ByTrans Cross компанія Bystronic наочно підтверджує, наскільки універсальними можуть бути рішення по автоматизації в області лазерного різання.

Bystronic розробив ByTrans Cross як інноваційний вантажно-розвантажувальний пристрій для лазерного різання, особливою перевагою якого є висока гнучкість використання. ByTrans Cross дозволяє уник ати роботи на межі продуктивності, що до цього часу мало місце у випадку звичайного автоматизованого обладнання, забезпечуючи при цьому оптимальний баланс: автоматизація процесу в разі великосерійного виробництва і оптимальна гнучкість при обробці дрібних замовлень. Завдяки модульній конструкції ByTrans Cross забезпечуються різні можливості використання цієї вантажно-розвантажувальної системи на вашому виробництві.

Варіант 1: пристрій ByTrans Cross може бути інтегровано в складське устаткування, яке уже використову є ться, як вантажно-розвантажувальн а систем а . Таким чином, це рішення по автоматизації являє собою своєрідний «перехідник» між складом і установкою для лазерного різання.

Варіант 2: ByTrans Cross може використовуватися автономно, поза склад ом , для завантаження установки для лазерного різання листовими заготовками різної товщини і з різних матеріалів. У базовій версії пристрій ByTrans Cross містить касетн і візк и , які можна використовувати як складські місця. Також доцільним є використання одн ого касетно го візк а як «складу», а другий - для вивантаження оброблених заготовок.

Варіант 3: при необхідності виконання термінових, незапланованих замовлень з вимушеним перериванням автоматизованого процесу ByTrans Cross забезпечує достатн ю кількість можливостей для завантаження заготовок - як вручну, так і за допомогою цехового крана - на змінний стіл установки для лазерного різання, а також для розвантаження готових деталей. Це стає можливим завдяки компактному виконанню цієї системи. ByTrans Cross встановлюється збоку від змінного стола установки для лазерного різання. Завдяки цьому можлив е прост е дозавантаження з використанням вилочного завантажувача.

Розумна організація управління для комфортної роботи оператора

Можливість гнучкого впровадження в процес лазерного різання на будь-якому етапі і продуктивність , що варіюється , є ще однією важливою перевагою, яке пропонує ByTrans Cross. Необхідною умовою для цього є інтеграція функцій управління автоматизованою системою в призначений для користувача інтерфейс установки для лазерного різання. Завдяки цьому користувачі можуть почати процес різання і автоматизовану подачу матеріалу за допомогою всього декількох натискань на сенсорному екрані установки для лазерного різання.

Спеціально для цього Bystronic розробив призначений для користувача інтерфейс ByVision Cutting, який вже успішно використовується в останньому поколінні установок волоконно го лазерного різання від Bystronic. ByVision Cutting дозволяє управляти всіма етапами процесу різання і супутніми їм функціями для автоматизації роботи. Лазерна різка та автоматизований процес завантаження і розвантаження матеріалу оптимальним чином інтегруються в діюче виробництво. Ніхто з сучасних користувачів не має наміру втрачати дорогоцінний час, робити зайві пересування або маніпуляції, в яких немає необхідності, тільки через те, що їх установка для лазерного різання і супутнє автоматизоване обладнання управляються з окремих терміналів управління. В кінцевому рахунку, автоматизація повинна забезпечувати зручність роботи оператора.

Поділитися сторінкою

ByTrans-Cross_1.jpg
ByTrans-Cross_3.jpg

Поділитися сторінкою